Miríades

MIRADA 1: El meu eix és ataronjat com un raig de foc i tinc els ulls del color de la posta de Sol. Contemplo, serena, ajaguda, amb un somriure de Monalissa l’escena. M’imagino un esperit de guineu.

MIRADA 2: El temps passa inexorable; omple de neu els cabells, omple de solcs la pell, tantes llàgrimes i tantes rialles… tanta fúria i tanta impotència… Tanta acceptació… M’he convertit en un ermità o un rodamón.

MIRADA 3: La màgia d’aquest instant de troballa ara que els nostres camins s’entrecreuen. I a més, jo home i tu dona, tal vegada la curiositat de l’apropament. Qui ets? Ens coneixem? Ens hem vist alguna vegada? Però tu passes com si fossis una brisa, tan sols la ventada del teu aroma i l’aleteig de la teva cebellera.

MIRADA 4: Sóc jo ara a la fi i prenc les rendes de la meva vida. He pres decisions difícils, he assumit alguns errors, he sabut disculpar-me i demanar perdó. Endavant. Aquesta vida és meva.

MIRADA 5: Tot s’esdevé sota el somriure de les esferes del Cel. Veig la lloba, el franciscà, el mag, la cabaretera i l’au que vola dibuixant un cercle.

MIRADA 6: Et faré un petó a l’orella després de pronunciar paraules d’amor, refrescar-me al riu i menjar fruits del bosc. Jugaré entre les branques i construiré un niu a la copa d’un roure. Travessaré les traces dels núvols, albiraré l’horitzó des de diversos sentits, i dormiré sota el firmament estelat.

MIRADA 7: Sóc invisible gràcies a l’art del camuflatge. Fa un temps que visc arraulida sota la seva aixella, però ella no se n’adona, potser tampoc m’ha vist.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: